CPB Centres Salut Mental


El Centre de Salut Mental Dreta de l'Eixample, realitza funcions d'atenció especialitzada a la salut mental i d'assistència psiquiàtrica en règim ambulatori, estant constituït per un equip multidisciplinari: psiquiatres, psicòlegs, treballador social, infermera i personal administratiu.

El CSMA ofereix serveis de diagnòstic, tractament i d'orientació en salut mental, atenent els aspectes i necessitats biopsicosocials de l'usuari i de la seva família i desenvolupant funcions de promoció de la salut i de prevenció de la malaltia.

El CSMA atén persones adultes, majors de 18 anys, i residents al districte municipal de la Dreta de l'Eixample, que engloba els barris de: Dreta de l'Eixample, Sagrada Família i Fort Pienc, assignades a les àrees bàsiques de salut: 2H Passeig de Sant Joan; 2H Carles I; 2G Dreta de l'Eixample; 2J Monumental; 2I Sagrada Família; 2K Gaudí; 10E Camp de l'Arpa; 10F Clot.

El CSMA ofereix un servei integrat al SISCAT (Sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya del CatSalut).

Cartera de serveis:
- Programa de suport a l'atenció primària
- Programa d'atenció trastorns mentals severs
- Programa prevenció conducta suïcida (atenció en crisi)
- Programa d'atenció psicològica


Per a més informació truqueu al tel. 93 433 47 17 de dilluns a divendres o bé personalment, al mateix centre de 8 h. a 14 h., de dilluns a dijous i de 8 h. a 15 h. els divendres.

Cap de Servei: Dr. Luís de Ángel
Treballadora Social: Sra. Pilar Bañón